Energetikai Tanácsadás

Épületenergetikai beruházást megelőzően segítséget nyújtunk a megfelelő rendszerek kiválasztásában. Megvizsgáljuk, lehetőségeit és igényeit, majd segítünk kiválasztani a pénzügyileg optimális megoldást. Hőkamerás vizsgálatunkkal lehetőség van az épület hőveszteségeinek felderítésére, a kulcs problémák feltárására.

pic

Épületgépészeti felmérés

Nyomvonal feltárás folyamán azonosítjuk gépészeti rendszereit és berendezéseit. Segítséget nyújtunk a hibakeresésben, és javaslatot teszünk annak elhárítására. Épületgépészeti felmérést követően lehetősége nyílik pontos képet kapni a szükséges felújításokról, modernizálásról.

pic

Hőszivattyú

A hőszivattyúzás folyamán levegőből vagy földből nyerjük ki az energiát. Hőszivattyú napjaink legkorszerűbb fűtési megoldása. Éves fűtési költségeit, akár felére, negyedére csökkentheti. Javaslatot teszünk a fűtési rendszer kialakítására, és segítséget nyújtunk komfortos és gazdaságos megoldás kiválasztásában.

pic

Napelem

Egy napelemes rendszer kiépítése minden esetben egyedi igényekhez és lehetőségekhez igazodik. Segítünk megálmodni az Ön számára legalkalmasabb opciót, legyen szó akár költséghatékony, akár prémium megoldásról. Vegye fel velünk a kapcsolatot személyes ajánlatért!

pic

Klíma

Nyáron hűt, télen fűt, és minden évszakban tökéletes klímát biztosít otthonában. A Gree és Panasonic készülékeink innovatív technológiával és környezetbarát megoldásokkal gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről és párátlanításról. Kiváló hatékonyságú, energiatakarékos inverteres technológiával rendelkeznek, mely lehetővé teszi, hogy az energiafogyasztás és a CO2-kibocsátás minimalizálásával támogassa a fenntartható életmódot.

pic

M